MILITAIR PISTOOL tevens OPEN wedstrijd bij SV Willem Tell te Harderwijk 15 en 16 april 2023


Dit voor district 2 kampioenschap was ook opengesteld voor schutters uit de andere districten. Deze schutters, verspreid over het hele land, deden mee in de open wedstrijd categorie. Ook kon er door teams worden ingeschreven. Hierdoor waren het 2 goed bezette dagen met in totaal 56 doorgangen.

Na afloop kon de balans worden opgemaakt. Individuele namen noemen we liever niet en er zijn iets te veel categorieën. Maar niet onvermeld mag blijven dat Marco 3e werd in zijn categorie. Ben uit Den Helder de hoogste score van het weekend had met 230 punten. En ons ‘team veteranen’ nipt ons ‘team senior’ heeft verslagen met 7 punten verschil.

De vrijwilligers van Willem Tell zijn er op de schietbaan, op het telbureau en achter de bar maar weer druk mee geweest. Waardering van schutters van andere verenigingen over de sfeer en organisatie van deze 2 dagen werd regelmatig uitgesproken. Altijd goed om te horen, daar doen we het tenslotte ook voor.

Wil je als verenigingslid hier meer van weten, vraag het ons en/of kijk op de plankalender wanneer er trainingen en wedstrijden op het programma staan. Wil je als schutter toch de scorelijst inzien mail dan even naar de wedstrijdleiding.

 

17-04-2023