Jeugd


Ook voor jongeren van de leeftijd 10 t/m 17 jaar bied S.V. Willem Tell mogelijkheden. Op de vrijdagavond is Willem Tell geopend van 19:00 tot ongeveer 21:30. Op deze avonden wordt de groep van gemiddeld 10 jongeren begeleid door een gediplomeerd trainer en ervaren schutters, waarbij zij de jongeren op vroege leeftijd al de fijne kneepjes van het sportschieten kunnen aanleren.

Over het algemeen is de jeugd bezig met het schieten voor de onderlinge competitie. Deze competitie zorgt ervoor dat de jeugdleden worden uitgedaagd en meteen de mogelijkheid hebben om te trainen voor de wedstrijden. Meerdere keren per jaar gaan wij dan ook met de jeugd naar wedstrijden buiten S.V. Willem Tell.

Naast het trainen voor wedstrijden is er altijd plaats voor wat leuke afwisseling. Zo nu en dan zorgen de begeleiders voor een afwisselend programma om er voor te zorgen dat het schieten wel leuk blijft. Daarnaast strijden de jeugdleden ieder jaar opnieuw voor de grote wisselbeker, "De van Zalk troffee".

Heeft uw zoon of dochter interesse om lid te worden? Dan willen wij u vriendelijk verzoeken eerst telefonisch een afspraak te maken en niet zomaar langs te komen. Dit om te voorkomen dat u voor een dichte deur komt te staan of dat wij die avond niet genoeg tijd hebben.

Jeugdsportfonds

Jeugdsportfonds is een particuliere organisatie die de contributie en/of de sportattributen betaalt voor kinderen uit gezinnen die leven van een uitkering, in de schuldsanering zitten of een inkomen hebben onder het sociaal minimum. Voor meer informatie kunt u kijken op www.jeugdsportfonds.nl